	Room A (Shoes off, please)	Room B	Room C	
9:00~		STRATION on 1st floor		
9:40 - 9:45	Opening remarks - Welcome to OJU and Back to School 2019			Refreshments all day on 2nd floor
9:45 - 10:10 (25 min)	Phuong Thao Nguyen, Thi Huyen Trang Nguyen & Momoka Nakajima- OJU - continue or give up?			
10:15 - 10:40 (25 min)	Aiko Fukuzawa- Computer literacy			Morning poster sessions 10:30 -12:00
10:50 - 11:15 (25 min)	Adelia Falk - Fostering discussion in communication classes	Paul Lyddon - Promoting Classroom Community and Oral Language Development for All		Paul Dikinson - Universal Design for Learning in the EFL Writing Classroom Philip Riccobono - Towards English for Tokyo 2020: A corpus-based investigation of Summer Olympics Vocabulary John Galindo - A Contrastive Approach to Training Japanese ELLs to Perceive and Produce the Rhotic /ɹ/
11:25 - 11:50 (25 min)	Sean Gay - Developing comparative efficacy research for EFL/ESL pedagogy	Justin Pool - Integrating Journal Writing into your Course: Learner Benefits and How-To Guide	Richard Sparrow - Writing a Screenplay: Using Drama in the Classroom	
11:50 - 12:45 (55 min)		or cafeteria or on patio or a bento or heading to a r		w restaurants nearby, but we recommend tore so as to save time.)
12:45 - 1:40	Stuart McLean - An Online- vocabulary program - expanding test ranges, and self-scoring speaking and spelling tests			
1:50 - 2:15 (25 min)	Kim Bradford-Watts - Mini- habits for language learning	John Phipps - Enhancing Intercultural Dimensions of Language Teaching in the EFL Classroom	Ray Franklin - Planning EFL Lessons based on Nation's Four Strands Framework	Afternoon poster sessions 2:15 - 3:45 John Carle - A Guide to Independent Publishing for EFL in Japan Kane Linton - Tools to Negate Learner Anxiety in Japanese ESL Students
2:25 - 2:50 (25 min)	Oliver Rose - Demo of the 'LingoLab' Online Sentence- Building Quiz	Yasue Shinomiya - Peer pressure to keep the students focused in class		
3:00 - 3:45 (45 min)	Paul Goldberg - Ten Principles of Successful Extensive Reading Programs	John Campbell-Larsen - Speaking activities that promote interaction	-	
3:55 - 4:20 (25 min)	Cameron Romney - Discussion pragmatics for ELT activities	John Phipps - Developing Fluency: Applying Mechanics from a Murder Mystery to TBLT		
4:30 - 4:55 (25 min)	Min Ku - Mental Health and Well-being: TELL us how you are doing			

